Mika Raatikainen ilmastotentissä

Perussuomalaisten pormestariehdokas Mika Raatikaisen mielestä hiilineutraalin tulevaisuuden saavuttamiseksi on tärkeää toimia jatkossakin niin, kuin on sovittu. Joukkoliikennettä kehitetään edelleen ja muiden ajoneuvojen sähköistyminen jatkuu. Raatikainen mainitsee polttokennotekniikan kiinnostavana teknologiana. Suurimpina ilmastonmuutoksen riskeinä Helsingille Raatikainen pitää sitä, että ilmastonmuutos heikentää elinolosuhteita muualla maailmassa.

“Pako kuivuusalueilta muille alueille tulee lisääntymään. Afrikka on “hyvä” esimerkki siitä, mitä on tapahtumassa.”

Pormestarina Raatikainen haluaa edistää ilmastonmuutoksen hillintää ja ilmastonmuutokseen sopeutumista kuuntelemalla asiantuntijoita ja toimimalla vastuullisesti. Hänen omat arjen ilmastotekonsa ovat joukkoliikenteen käyttäminen ja suomalaisen ruuan suosiminen. Hiilijalanjälkeä pienentää se, että Raatikainen ei harrasta kaukomatkailua.

Lue muiden pormestariehdokkaiden vastaukset täältä.

Lisätietoja: Projektisuunnittelija Sonja-Maria Ignatius (etunimi.sukunimi@hel.fi)

 

 

Print Friendly, PDF & Email