iWaterille lippulaivastatus!

Hienoja uutisia: Integrated Storm Water Management (iWater)-hankkeelle on myönnetty EU:n Itämeren alueen strategian lippulaivastatus. Status on saatu tunnustuksena hankkeen rajat ylittävästä laajasta yhteistyöstä kaupunkisuunnittelun ja kestävän hulevesien hallinnan saralla Itämeren alueella.

iWater-hanke edistää moniarvoisia ja integroituja hulevesien hallintaratkaisuja ja tuottaa kaupunkisuunnitteluun työkaluja, joilla luodaan laadukasta ja hyvinvoivaa kaupunkiympäristöä. Hankkeen partnereina on seitsemän kaupunkia Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta Aalto-yliopiston ja Itämeren kaupunkien liiton lisäksi.

Söderhamn

Helsinki ja Turku vastaavat hankkeessa viherkerroinmenetelmän ja integroidun hulevesien hallinnan ohjeistuksen kehittämisestä. Toimenpiteet toteuttavat samalla kaupunkien yhteistä Itämeri-toimenpideohjelmaa ja Itämerihaasteen tavoitteita.

Lue lisää

Print Friendly, PDF & Email