Kerrostaloasukkaatkin voivat nyt hankkia uusiutuvaa kaukolämpöä Helsingissä

Uusiutuva kaukolampo

Uusiutuva kaukolämpö maksaa 3,4 euroa kuukaudessa.

Helen on aloittanut tarjoamaan uusiutuvaa kaukolämpöä yritysten lisäksi myös kotitalousasiakkaille. Uusiutuva kaukolämpö maksaa 3,4 euroa kuukaudessa. Periaatteena on, että tällä saa vuodessa 2000 kWh puupelleteillä tuotettua kaukolämpöä. Lisäksi Helen korvaa nykyistä lämmöntuotantoa uusiutuvilla kaksinkertaisesti sen määrän, mitä kuluttajat ovat ostaneet.

Jos ostaa seuraavat kolme vuotta uusiutuvaa kaukolämpöä, saa kotiinsa uusiutuvilla tuotettua lämpöä 6 000 kWh:n edestä. Lisäksi mahdollistaa 12 000 kWh verran uutta uusiutuvaa lämmöntuotantoa, joka on ylimääräistä tuotantoa.

Uusiutuvaa kaukolämpöä voi hankkia helsinkiläiseen kotiinsa asumismuodosta riippumatta. Myös omaan kerrostaloasuntoon voi siis hankkia uusiutuvaa kaukolämpöä, eikä tämä vaadi taloyhtiön osallistumista.

Hanki uusiutuvaa kaukolämpöä: https://www.helen.fi/kampanjat/uusiutuva-kaukolampo/

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Seppo Laakso

Print Friendly, PDF & Email