Vihreät ovet -tapahtuma avaa kotien ekoenergiaratkaisut

Vihreät ovet

Vihreät ovet -tapahtuma tuo esiin tarinat ekoenergiaratkaisujen takaa.

Onko sinun kodissasi mielenkiintoisia ekoenergiaratkaisuja? Esittele niitä muille kuntalaisille Vihreät ovet –tapahtumassa 30. elokuuta! Tapahtumassa asukkaat, yritykset ja kaupunki avaavat ovensa kertoakseen kokemuksensa energiatehokkuusratkaisujen hankinnasta ja käytöstä. Kokemusten jakaminen edistää energiatehokkuusratkaisujen ja uusiutuvan energian käyttöä.

Ehkäpä hyödynnät kodissasi aurinkosähköä, maalämpöä, tuulivoimaa tai aurinkolämpöä? Ovatko ekoratkaisujen kilpailutus, toimitus, asennuksen vaikutukset, kustannukset ja käyttökokemukset tuttuja? Vihreissä ovissa voit jakaa tietoa muille kiinnostuneille. Vertaistuki on voimaa!

Kohteet merkitään itse kartalle, mukaan liitetään lyhyt kuvaus ja kuva kohteesta. Asukkaiden ei ole välttämätöntä varsinaisesti avata oviaan, vaan kokemuksia voi kertoa esimerkiksi pihalla tai parkkipaikalla. Tärkeintä on, että tarina ratkaisun takaa tulee kerrottua. Tapahtumaan kannustetaan mukaan osallistujia ympäri Suomea.

Kohteet löytyvät osoitteesta www.vihreatovet.fi

Kiinnostuitko? Vihreät ovet -nettisivut aukeavat kesäkuun alussa. Käy merkkaamassa oma kohteesi sivuille ja innosta naapurisi mukaan.

Tapahtumaa koordinoi pääkaupunkiseudun Kuluttajien energianeuvonta yhteistyössä Helsingin kaupungin, Ilmastoinfon ja Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Lisätietoja:

energiaopas[at]hel.fi

 

Print Friendly, PDF & Email