Ilmastoteot näkyviksi – kilpailu on käynnistynyt

Kerro yritysten tarinat ja tee oma visualisointisi.

Tuo ympäristöteot esiin! Osallistu Ilmastokumppaneiden Ympäristöteot näkyväksi -kilpailuun toteuttamallasi videomuotoisella visualisoinnilla ja voita Pelagon kaupunkipyörä! Parhaat työt tulevat myös näkymään Helsingin katukuvassa.

Kumppaniyritykset Itella, VR, Gasum ja LähiTapiola antavat käyttöösi dataa siitä, miten he toteuttavat ympäristönäkökulmaa toiminnassaan. Uskomme, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Auta nyt yrityskumppaneita kertomaan ympäristöteoistaan tiiviin visuaalisen videon muodossa.

Lisätietoa: https://www.ilmastokumppanit.fi/visualisointikilpailu/, https://www.facebook.com/#!/visualisointikilpailu?notif_t=page_new_likes

Voittajatyölle on luvassa Pelagon Bristol tai Brooklyn -mallinen 8-vaihteinen kaupunkifillari (arvo noin 1000 euroa). Lisäksi parhaat työt pyörivät Helsingin kaupungin katunäytöillä huhtikuun alussa viikon ajan. Lisäksi kunniamaininnan saaneille jaossa lippupalvelun lahjakortteja.

Kilpailuaika on 10.3.-30.3. Tarkemmat säännöt voit lukea täältä. Lähetä työsi 30.3. mennessä osoitteesen: ilmastokumppanit@hel.fi

Print Friendly, PDF & Email