iWater-työkalupakki

(Käytäthän Chrome, Firefox tai Safari -selainta, tämä sivu ei ole enää Internet Explorer tuettu)

Tässä työkalupakissa esitellään yleisimmin käytettyjä lähestymistapoja sekä konkreettisia työkaluja kaupunkien hulevesien hallintaan. Pakkiin on kerätty hyödyllistä tietoa kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti niille, jotka työskentelevät kaupunkien vesijärjestelmien suunnittelun ja hallinnan parissa, kuten maisema-arkkitehdeille, arkkitehdeille ja kaupunkisuunnittelijoille.

Hulevesien hallinta kannattaa integroida osaksi kaupunkisuunnittelua ja kehitysprosesseja kaikilla tasoilla. Hulevesi voidaan nähdä ongelman sijaan resurssina, ja se voi tukea ekologista ja sosiaalista kaupunkidynamiikkaa.

Työkalut on organisoitu taulukkoon kahdella tapaa. Ensinnäkin ne on luokiteltu niiden tarkkuuden ja sovelluskontekstin perusteella. Nämä luokat on eroteltu erivärisin tietokortein. Lisäksi työkalut ja lähestymistavat on luokiteltu kolmen pisteen lähestymistavan mukaan.
Kutakin menetelmää tai lähestymistapaa sovellettaessa kannattaa kaikki pisarat huomioida, jotta kaikki hulevesien hallinnan askeleet tulee katettua.

Print Friendly, PDF & Email